Yritys

Tuulta ja tuiskua vastaan taisteleva saaristolaismänty kuvaa erinomaisesti Purevaa yrityksenä. Männyn tavoin Pureva on joutunut taistelemaan olemassaolostaan, ja sopeutumaan muuttuvan maailman mukanaan tuomiin haasteisiin. Juuret ja perusta on kuitenkin istutettu riittävän syvälle Kustavin graniittiin, joten aina on löydetty oikeat lääkkeet muuttuvia luonnonvoimia sekä kiristyvää kilpailua vastaan.

Tänä päivänä sekä mänty että Pureva ovat vahvempia kuin koskaan. Kummankin hengissä pysyminen perustuu nöyryyteen; ”henkseleiden paukuttaminen” ei kuulu männyn eikä Purevan arkirutiineihin.

Pureva on valmistanut laikkatuotteita Kustavissa vuodesta 1972. Kustavin Laikka muutettiin tuotteiden mukaan Purevaksi vuonna 2002. Nykyään oma tuotanto koostuu katko-, hioma- ja lamelli-laikoista. Kehitämme yhä enemmän spesifioituja erikoistuotteita asiakkaan toiveiden mukaisesti. Lisäksi tuomme maahan DoAll –vannesahanterät sekä VSM –nauhatuotteet ja fiiberit. Välitämme asiakkaille myös täydentävät hiomatarvikkeet palvelutuotteina yhteistyössä kumppaniemme kanssa.

Tuotantoprosessimme perustuu ISO 9001 mukaiseen toiminnanohjausjärjestelmään, euronormien 12413 ja 13473 asettamiin laadunvalvontaraameihin, kokeneeseen ja ammattitaitoiseen henkilökuntaan sekä ajanmukaisiin, valmistukseen sopiviin koneisiin ja laitteisiin. Pureva huomioi toimintamallissaan myös ympäristön luonnonkauniissa Kustavissa.

Tavoitteena on yhdessä nykyisten ja tulevien asiakkaiden sekä muiden yhteistyökumppanien kanssa rakentaa raamit tulevaisuudelle, jossa sekä mänty että Pureva säilyvät elinvoimaisina.

Yritysesittely

Video